Mali kreativci

Hrv. Leskovac: Razne aktivnosti

Hrv. Leskovac: Razne aktivnosti

Hrv. Leskovac: Razne aktivnosti

U prošla dva tjedna u vrtiću smo obrađivali razne teme i prema tome smo organizirali i aktivnosti. Krajem listopada smo proslavili blagdan bl. Marije Terezije od sv. Josipa te smo ju crtali ugljenom. Slijedio je svetkovina Svih svetih te smo ukrašavali lampione; simbol svjetlosti u kojom sveci zrače i obasjavaju svojim primio jerom  naše životne staze. Proslavili smo i spomen sv. Martina, sveca poznatog po darežljivosti i darivanju te smo crtali njegov plašt kojim je ogrnuo siromaha.

Kako nas je pratilo lijepo vrijeme, puno smo vremena proveli vani, igrajući i promatrajući promjene u prirodi. Jutra su nekoliko dana bila maglovita pa smo maglu ugljenom pokušali dočarati na papiru. Promatrali smo i puževe i napravili svoje puževe od kolaža. Pjevajući pjesmicu “Kišobran za dvoje” također smo napravili i kišobrane trganjem, rezanjem i ljepljenjem kolaž papira. Djeca iz jasličke skupine “Loptice” su izrađivala gljivu muharu i pjevala poznatu pjesmicu o njoj. Čitajući slikovnicu “Elmer” nastojali smo prepoznati svoje dobre strane i zaključili kako je svaki od nas zaista predivan i jedinstven, baš kao što je bio i slonić Elmer. Bili smo, kao što možete vidjeti, vrlo marljivi. Pogledajte naše radove. :-)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eleven − 3 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *