Vijesti

Punat: Sveta Mala Terezija – Dan vrtića

Punat: Sveta Mala Terezija – Dan vrtića

Punat: Sveta Mala Terezija – Dan vrtića

“Upamti da u Božjim očima ništa nije maleno. Sve što činiš, čini s ljubavlju.

(Sveta Mala Terezija)

02.10.2017 proslavili smo Dan našega vrtića. Slavlje smo započeli dolaskom naših čestitara, velikih prijatelja iz općinskog DV “Lastavica” zajedno sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicom. Susret bivših i sadašnjih jasličaraca protekao je u veselom druženju, čašćenju, igri, plesu te završio odlaskom u kapelu gdje ih je naša teta Andreja pobliže upoznala sa našom zaštitnicom.

Slavlje, naravno sa svojim prijateljima nastavili smo i u poslijepodnevnim satima svetom Misom u župnoj crkvi koju je predvodio vlč. Zvonimir Badurina Dudić zajedno s našim župnikom vlč. Ivicom Kordićem. Misu su animirali djeca i roditelji našeg kao i DV  “Lastavica” te, župski dječji zbor. Misno slavlje završili smo podjelom blagoslovljenih ruža kao i čašćenjem finim delicijama koje su pripremile naše mame :)

30.rujna 2016 proslavili smo Dan našega vrtića. Slavlje smo započeli dolaskom naših čestitara, velikih prijatelja iz općinskog DV “Lastavica” zajedno sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicom. Susret bivših i sadašnjih jasličaraca protekao je u veselom druženju, čašćenju, igri, plesu te završio odlaskom u kapelu gdje su naši prijatelji bili pobliže upoznati sa našom zaštitnicom.

Slavlje, naravno sa svojim prijateljima nastavili smo i u poslije podnevnim satima svetom Misom u župnoj crkvi koju je predvodio vlč. Zvonimir Badurina Dudić. Misu su animirali djeca i roditelji našeg kao i DV  “Lastavica” te, župski dječji zbor. Misno slavlje završili smo podjelom blagoslovljenih ruža kao i čašćenjem finim delicijama koje su pripremile naše mame :)

 

 

 

Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

20 + five =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *