Mali kreativci

Strmec: Posjet mame Ane Benković

Strmec: Posjet mame Ane Benković

Strmec: Posjet mame Ane Benković

U našoj grupi „Anđeli“ boravila je 2.ožujka 2017. god. gđa Ana Benković., mama naše Petre koja nam je približila ljepotu glazbe, sviranja i pjevanja.

Djeca su mamu pozdravila spontanom pjesmom „Amen, Aleluja“, a zatim su znatiželjno proučavali sintisajzer i postavljali pitanja. Igrali smo različite igre u kojima su djeca trebala pogoditi  već poznatu  pjesmu  (Iš,iš,iš; Ringe ringe raja; En ten tini, Ide maca oko tebe…)  i razvijali glazbeno pamćenje, ponavljali poznate pjesme, plesali u kolu, a počeli smo i učiti novu pjesmu ( Smiješna pjesma).

Najiščekivaniji trenutak je bio kad  su djeca samostalno mogla isprobati tipke i muzicirati prema vlastitom  nahođenju što je i popraćeno fotografijama.

Oduševljenje koje je mama Ana pripremila djeci rezultiralo je crtežom  i zahvalom, a isto tako i pozivom da nam  ponovno dođe i pripremi  novo glazbeno iznenađenje.

Ovim se putem još jednom zahvaljujemo gđi.Ani Benković na suradnji i želji da nas posjeti i s nama veselo zapjeva.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nineteen − ten =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *