Roditelji

Punat: Međunarodni dan obitelji – roštiljada

Punat: Međunarodni dan obitelji – roštiljada

Punat: Međunarodni dan obitelji – roštiljada

Međunarodni dan obitelji obilježava se svake godine u svibnju. Ustanovila ga je i preporučila Skupština Ujedinjenih naroda 1993. godine, a u svijetu je prvi put obilježen 15.05.1994. godine pod sloganom “Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece” kao odraz značaja što ga međunarodna zajednica pridaje obitelji kao temeljnoj jedinici društva.

Međunarodni dan obitelji želi naglasiti važnost obitelji kao temeljne stanice društva. Obitelj – zajednica utemeljena na ljubavi, međusobnom poštivanju i potpori – mjesto je stvaranja najdubljih veza koje traju čitav život. Zajednica solidarna sa starima, koja na svijet donosi djecu, štiti ih, osnažuje i priprema za život u društvu, njegov je temelj i budućnost.

Tako smo i mi ove godine povodom Dana obitelji organizirali zajedničko druženje naše male velike obitelji uz roštilj. U druženju obitelji naših “Bubamara” ove godine su se pridružili i karmelski laici koji su svojim prisustvom uveselili ovo druženje pjesmom i svirkom. Nakon vrlo kišovitog jutra, popodnevno druženje uz roštilj okupalo je sunce koje smo proveli u veselom, razigranom, raspjevanom druženju i još boljem međosobnom upoznavanju :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × five =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *