Roditelji

Punat: Štrudla od jabuka

Punat: Štrudla od jabuka

Punat: Štrudla od jabuka

Crvene, zelene, žute, slatke, kisele ili slatko-kisele, sve su to boje i okusi koji odlikuju jabuke, voća koje je pogodno za sljubljivanje s drugim namirnicama

Jedna jabuka svaki dan, tjera liječnika van, jedna je od najvećih pohvala davno izrečenih neokrunjenoj kraljici svih voćaka.

Bez obzira na to koliko uživamo u njezinu okusu ili ne, svatko nađe neko jelo ili namirnicu kojih ne bi bilo bez jabuka.

Prošli tjedan sa nama u skupini boravila je mama Izabela koja nam je napravila štrudlu od finih domaćih jabuka, a mi smo joj u tomu pomogli. Gulili smo, rezali i ribali jabuke, upoznali se sa cimetom, usitnjavali kekse, a najveće zanimanje privuklo je valjanje lisnatog tijesta. A najbolje je ipak bilo  ono na kraju fina topla štrudla :)

Jedna jabuka svaki dan, tjera liječnika van, jedna je od najvećih pohvala davno izrečenih neokrunjenoj kraljici svih voćaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

16 − 12 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *