Roditelji

Punat: Aquarium terrarium Krk

Punat: Aquarium terrarium Krk

Punat: Aquarium terrarium Krk

Toplo poslijepodne iskoristili smo za zajednički posjet gradu Krku kako bi posjetili novootvoreni akvariji i terarij.

Na 380 m2 atraktivnog prostora unutar gradskih zidina prostire se akvarij sa jadranskim ribama, terarij sa egzotičnim gmazovima (koji su nam bili posebno zanimljivi), te izložba jadranskih školjki i rakova.

Može se vidjeti preko 100 vrsta jadranskih riba,  od kojih treba izdvojiti – murine, jastoge, rakovice, kostorog, morski konjic i slično.

U jedinom terariumu na našoj obali mogu se vidjet egzotični gmazovi – Krokodil cajman, kraljevki udav, bradate agame, vodene agame (jedan od njih je tražio stalnu našu pozornost, približavao bi se staklu i igrao se na dodir naše rukice po staklu) kameleone, razne zmije.

Posebno nam je bilo drago što su se druženju pridružili i neki naši “bivši” jasličari, a i oni koje uskoro očekujemo. Poslije posjeta akvarijumu imali smo još jedan posjet – i to slastičarnici gdje smo se na veliko veselje počastili sladoledom :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

14 + 8 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *