Mali kreativci

Hrv. Leskovac: Životinjsko carstvo obitelji Miholić

Hrv. Leskovac: Životinjsko carstvo obitelji Miholić

Hrv. Leskovac: Životinjsko carstvo obitelji Miholić

 

Naš vrtić imao je priliku i čast gostovati ponovno na imanju „Cinkuš“, kod naše drage obitelji Miholić. S obzirom da njihov Jakov pohađa našu skupinu „Zvjezdice“, često iz njegovih usta slušamo o životinjama koje se nalaze na njihovom imanju.  Tata Domagoj je po struci veterinar, stoga Jakov zna puno o životinjama. Zadnja životinja koja je stigla na imanje je jarac Nova. Jakov je toliko oduševljen njime da je poželio da ga svatko od nas upozna. S. Anita dogovorila je naš posjet, a roditelji Miholić organizirali su sokove i ispekli nam pizzu.

Pri samom dolasku, Jakov nam je na rukama doveo Novu, te nam svima omogućio da se upoznamo s Novom ponaosob. Uz Novu, atrakcija je bio albino zečić Borna kojeg smo svi mogli držati u rukama.

Papigicu Ria gledali smo u krletki, te ujedno naučili čime se papige hrane. Nakon upoznavanja svih životinja i igre na igralištu, lijepo je bilo okrijepiti se pizzom i sokovima.

Za kraj ovog lijepog susreta pričekali smo ostale članove obitelji Miholić( Vitu i mamu Renatu), te napravili zajedničku fotografiju kojoj se pridružio pas Zara. Prepuni dojmova vratili smo se u vrtić i iste prenijeli na papir.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

four × three =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *