Mali kreativci

Hrv. Leskovac: Završna priredba

Hrv. Leskovac: Završna priredba

Hrv. Leskovac: Završna priredba

Naš tradicionalni roštilj i završnu priredbu imali smo u četvrtak 22. svibnja 2014. u 16.30 h.

Roditelji su se  počeli okupljati oko 14.30 h te počeli s pripremama. Očevi su bili zaduženi za pečenje mesa dok su mame pripremale sve ostalo što je bilo potrebno. Od puhanja balona, pripremanja stola, nošenja klupa, serviranja hrane i sl.

Djeca su u 16.30h stigla na dvorište i počela s programom koji su pripremili za svoje roditelje. Posebno su u prvom planu bili školarci od kojih se opraštamo ove godine. Za uspomenu smo ih nagradili medaljama sa logom našeg vrtića te zasluženim diplomama za njihov  trud, rad, napor i zalaganje kroz sve godine koje su pohađali naš vrtić. Želimo im puno Božjeg blagoslova i dalje da budu odlični u školi i da ostanu uvijek vjerni Isusu.

Nakon priredbe slijedila je zajednička fotografija sa školarcima te druženje i agape.

Zahvaljujemo se roditeljima školaraca koji su za oproštaj poklonili našem vrtiću drvo javora koje je posađeno na Križnom putu u sklopu našeg dvorišta.

Također veliko hvala svima koji su sudjelovali u pripremama te na kraju veliko hvala  dragom Bogu na lijepom vremenu i zajedništvu!

U prilogu pogledajte slike koje govore više od riječi…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

seven + 10 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *