Vijesti

Luka Balvan: Glazba za bebe

Luka Balvan: Glazba za bebe

Luka Balvan: Glazba za bebe

Preporučamo vam novi nosač zvuka od Luke Balvana “Glazba za bebe”.

Sadrži 15-ak skladbi, a njihovu ljepotu otkrijte sami slušajući zajedno s djecom.

Osobito preporučamo  trudnicama i djeci jasličke dobi.  :)

Luka Balvan, skladatelj glazbe za bebe, objavio je nosač zvuka namijenjenog pozitivnom razvoju beba. Slušanje ovog CD-a olakšava bebama i maloj djeci da se opuste i smire, a smirujuća i opuštajuća glazba za vrijeme spavanja djeluje zaštitnički i dobro na emocije.

CD je prilagođen i ostalim dječjim uzrastima, a uz njega se mogu opustiti i trudnice, te majke. Svakodnevno  opuštanje uz ovu posebnu glazbu utječe pozitivno na dijete i majku za vrijeme trudnoće i olakšava pripreme za porod, a znanstveno je dokazano kako slušanje instrumentalne glazbe omogućuje lakše uspavljivanje djeteta , te otklanja razdraženost i agresiju.

Jedna od skladbi na nosaču zvuka sadrži snimku srca u kontinuiranom ritmu od 60 otkucaja u minuti, što odgovara otkucajima srca majke dok je odmorna i opuštena, te pomaže u smirivanju beba i pruža dodatan osjećaj smirenosti kod trudnica i majki.

Nosač zvuka sadrži 15 skladbi autora Luke Balvana, te u aranžmanu Adriana Vinkovića Rangela.

Luka Balvan inače je redovni član Hrvatskog društva skladatelja te doktorand  na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u području društvenih znanosti i polju komunikacijskih i informacijskih znanosti. Područje njegovog  interesa su masovni mediji, utjecaj glazbe na komunikaciju,utjecaj komunikacije na osobni razvoj i korporacije, te integrirane marketinške komunikacije. Živi sa suprugom i djecom u Velikoj Gorici.

Preuzeto s: laudato.hr

Kategorija Vijesti
Tagovi , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eight + four =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *