Vijesti

Punat: Zamorac “Hrčko”

Punat: Zamorac “Hrčko”

Ponukani dječjim interesom i ljubavlju prema životinjama te znanjem kako uz kućnog ljubimca djeca kvalitetnije odrastaju i razvijaju se u tolerantnije i odgovornije osobe odlučili smo u naš kolektiv udomiti zamorca na jedan dan. Naime, naša Ivana je nedavno dobila zamorca te ga je svima nama htjela pokazati. Samim dolaskom “Hrčka” u kolektiv već nakon kratkog vremena mogao se primijetiti veliki napredak u ponašanju djece s obzirom na odgovornost i toleranciju. U početku su mu svi lupkali u terarij i svako malo mu ubacivali ostatke svoje užine da ne bude gladan, ali im je Ivana potom objasnila da je “Hrčko” tužan kada mu se lupa  po terariju te da mu se ne smije svašta bacati jer on ne smije sve jesti,  što su oni t odmah uzeli u obzir.

Kroz brigu o našem “Hrčku” razvili smo i svijest o higijeni- prali smo ruke nakon svakog kontakta, održavali smo stanište čisto kako bi i naš prostor bio čist. Također smo njegovom pojavom usvojili znanje o njegovim navikama, načinu hranjenja, načinu života.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

5 + sixteen =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *